تو مو میبینی و من پیچش مو!
شنیونها نوع محبوبی از آرایشهای مو هستند که بیشتر برای شرکت در عروسیها یا مهمانیهای رقص رسمی از آنها استفاده میکنند؛ اما شنیونهای ساده، کاربردهای غیررسمی و روزانه نیز دارند.
قدمت این پیچپیچیهای قشنگ و پرُ از جذبه، بر میگردد به عهد دایناسورها! ببخشید به عهد یونان باستان و آتن و همان روزهای دور که دایناسورها یک بار منقرض شده بودند و ما آدمها جایشان را گرفته بودیم. آن روزها زنان آتنی معمولا موهایشان را شنیون میکردند و با گیرههای دستسازی از جنس طلا و عاج، پیچها را جوری در هم نگه میداشتند که یک تار مو هم پایین نیفتند! بله! این بود یکی از هنرهای خانمهای آتنیِ روزهای دور و دراز!
شنیون آن روزها فقط در آتن رواج داشت و سایر ایالتها سبکهای مخصوص به خود را برای آرایش موهایشان اختراع کرده بودند.
البته پیش از این داستانها، شنیون یک مدل موی مردانه محسوب میشد که کشیشان از آن استفاده میکردند. پس از آن بود که این مدل مو به مدلی زنانه تبدیل شد که مختص زنان جوان و نجیبزاده(!) بود و یک نشان دادن برتری موقعیت اجتماعی از آن استفاده میکردند.
در حوالی دههی 1860 میلادی در اروپا نیز هنوز خبری از آرایش مو نبود و مردان دوران ویکتوریا اغلب مُد و آرایش و پیرایش را پوچ و مخصوص طبقهی پایین(!) میدانستند و لابد کارشان صبح تا شب و شب تا صبح و وقتی دور هم بودند، تمسخر این هنر بود! عجب کار شنیعی!
اما ماجرا به همین منوال ادامه پیدا نکرد و روزی از روزها یک خانم پیدا شد که مثل همیشه اوضاع را سر و سامان دهد. او یک رقصندهی مشهور فرانسوی به نام «کلئوپاترا دونیا دِ مئوده»، دخترِ یک نقاش مشهور اتریشی و نخستین شخصی بود که به عنوان یک «سلبریتی واقعی» و «سلبریتی مدرن» شناخته شد.
کلئوپاترا شنیون را در فرانسه رواج داد و بعد از چند صباحی دیگر کسی به حرف آنها که آراستگی و پیراستگی را پوچ میدانستند توجهی نشان نداد! باشد که دیگران درس عبرت بگیرند!
در قرن نوزدهم شنیون با ظاهری جدید و بلند، به سبکِ جنابِ لویی پانزدهم و با گیرههایی در پایین گردن رواج یافت و دیگر شنیون تبدیل به زینتبخش موهای تمام اقشار زنان شد. در این زمان برای شنیون از قیطان هم استفاده میکردند.
با آغازِ قرن بیستم و جان گرفتنِ جنبشهای فمنیستی، موهای خانمها از بلندی به سمت کوتاهی رفت؛ برای همین شنیونها هم از بالای سر به پایین سر آمدند و به گردن نزدیکتر شدند.
همین طور شنیون با ما آدمها مُتکاملتر شد و چیزهای جدیدی به آن اضافه شد تا آنجا که امروزه شنیون بهعنوان جزئی جداییناپذیر از مهمانیهای رسمی و حتی نیمهرسمیست. این روزها گیرههای چوبی دستساز جای خود را به گیرههای طلا و عاجی دادند که در روزگاران گذشته از آنها استفاده میشد.
این دوره و زمانه در ایران هم از شنیون در مراسم عقد و عروسی و مهمانیهای رسمی رواج بسیاری دارد و وقتی دربارهی مدلهایی از آرایشهای مو صحبت میکنیم که هرگز از مُد نمیافتند، بیشک همیشهی خدا یک پایِ شنیون وسط ماجراست!
از آنجا که شنیون از عهد باستان تا امروز همچنان وجود داشته و حذف نشده است، میتوان گفت که یک مدل آرایش موی پرطرفدار و خارج از مُدهای دورهها و عصرهای مختلف است که هیشه طرفداران خود را داشته و خواهد داشت؛ به همین دلیل یاد گرفتن صفر تا صد مدلهای مختلف شنیون مو میتواند بسیار پردرآمد باشد. علاوه بر این برای کسب درآمد از طریق شنیون، حتما نیاز نیست سالن زیبایی داشته باشید و کاریست که در خانهتان هم میتوانید آن را راه بیندازید.
به علت کاربردی بودن و پردرآمد بودن این دوره، مدتهاست که ما در آموزشگاه زیبایی آریا رخ، دورهی صفر تا صد شنیون را برگزار میکنیم و دائما در حال بهروز کردن مباحث و مطالبی هستیم که در این دوره آموزش میدهیم.
این دوره شامل 10 جلسهی تئوری و عملی است و در آن بهطور کلی مباحث زیر آموزش داده میشوند و همه همراهِ تمرین و تکرار هستند:
آموزش 10 مدل شنینون پُر از تکنیکهای گوناگون و رنگارنگ
- نحوهی صحیح براشینگ موها
- اصول زیرسازی برای انواع مو
- شنیونهای پرکار روسی
- شنیونهای عروس
- شنیونهای بافت
- شنیون اروپایی
- چهرهشناسی برای تشخیص بهترین نوع شنیون برای یک صورت
- شنیونهای سرعتی و سالنی
- آموزش ویو
- آموزش کرلی
- نصب تاج و تور عروس
- تکنیک تمیزی شنیون
- تکنیک دوام شنیون
- و… .
همان طور که گفتیم در این دوره 10 مدل شنیون به شما آموزش داده میشود که هر شنیون حداقل شامل 4 تکنیک است؛ بنابراین در پایان دوره، میتوانید به بیش از 40 تکنیک پرکاربرد شنیون مو مسلط شوید.
ضمنا پس از اتمام این دوره شما مدرک فنی و حرفهای دریافت میکنید که در حدود 132 کشور خارجی معتبر است و میتواند به یک مخزنِ بنزین برای حرکت خودروی شما به سمت مهاجرت تبدیل شود.
اگر دوست دارید در این دوره ثبت نام کنید، با پر کردن فرم ثبت نام انتهای صفحه، اطلاعاتتان را ارسال کنید تا ما کارهای هماهنگی را برای شما پیش ببریم.